Jun 02

Η θεραπευτική των chakras

Σεμινάριο «Η θεραπευτική των chakras»

Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε 7 μέρη/ ενότητες και πραγματεύεται την ουσία των ενεργειακών μας κέντρων, των λεγόμενων “chakras”, την μέγιστη σημασία τους για το ανθρώπινο σώμα και πως όλη η παιδική μας ηλικία (και όχι μόνο) είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για τη σωστή λειτουργία των κέντρων μας και κατά επέκταση της συμπεριφοράς, των ασθενειών, των συναισθημάτων και των σκέψεων μας.

Πρόκειται για μια μεταμορφωτική ενότητα σεμιναρίων που απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν να δουν βαθύτερα στον εαυτό τους, να καταλάβουν ποιοι είναι, ποιοι είναι οι λόγοι που η ζωή τους έχει διαμορφωθεί έτσι όπως είναι μέχρι σήμερα και πως θα κατακτήσουν τη δύναμη που χρειάζονται να αλλάξουν τη ζωή τους στο μέλλον. Θέλουμε να τονίσουμε ότι το σεμινάριο στην ολότητα του επιφέρει αλλαγές στους συμμετέχοντες, που έχει παρατηρηθεί ότι τίθενται σε εφαρμογή σταδιακά στη ζωή τους και την μετασχηματίζουν ακόμα και μερικά χρόνια μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου. Το σεμινάριο έχει δομή βασισμένη τόσο στις πρακτικές γνώσεις, όσο και σε όλες τις εναλλακτικές προσεγγίσεις και θεραπείες που μπορούν να μας ωφελήσουν. Η ενεργειακή του υπόσταση είναι δεδομένη καθ’ όλη τη διάρκεια που διαρκεί η εκπαίδευση. Έτσι, στο σεμινάριο έχετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε τα μπλοκαρίσματά σας μέσω διαφορετικών πλευρών, πχ, σωματικής άσκησης, ηχοθεραπεία, άγγιγμα, όσφρηση, διαλογισμός, τραγούδι, κρύσταλλοι κα.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε όλους τους ασκούμενους με το σώμα (bodyworkers, μαίες, μασέρ κτλ), με το πνεύμα, την ανάπτυξη της προσωπικότητας (πχ. ψυχολόγοι), τους ανθρώπους που θέλουν να συνειδητοποιήσουν τα μοτίβα της συμπεριφοράς τους, σε όσους θέλουν να δουν τις πεποιθήσεις τους, σε όσους θέλουν να θεραπεύσουν το σώμα τους και να το ξεμπλοκάρουν, σε όσους αναζητούν το νόημα στη ζωή τους, σε όσους θέλουν να αγαπήσουν και να αποδεχθούν πρωτίστως τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους. Σε όλους τους ασκούμενους του ρεικι, του μασάζ, της γιόγκα, του διαλογισμού, του πιλάτες, του ται-τσι, ρεφλεξολογία, βελονισμό, γυμναστές κτλ. Σε όσους ασχολούνται με παιδιά ως γονείς ή ως εργασία, και σε όσους θέλουν να μεταμορφώσουν τη ζωή τους. Σε όσους νιώθουν τη ζωή τους σαν αδιέξοδο και θέλουν να δουλέψουν στη ρίζα των θεμάτων που τους απασχολούν. Με λίγα λόγια, σε όλους τους ανθρώπους.

Σε τι βοηθά;

Να ανακαλύψεις, συνειδητοποιήσεις και θεραπεύσεις το «ποιος είσαι», πως δρας με τους άλλους ανθρώπους σε όλα τα είδη των σχέσεων και γιατί, γιατί πέφτεις μόνιμα σε ίδια μοτίβα συμπεριφοράς (ίδιες καταστάσεις με άλλους πρωταγωνιστές, εσύ αντιδράς όμως με τον ίδιο τρόπο, πχ. ανταγωνισμό, φυγή, θυμό, παραίτηση, επίθεση, θύμα). Βοηθά στο να γιατρέψεις τις πληγές σου από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Βοηθά στη θεραπεία του σώματος μας σε φυσικό επίπεδο, αφού με το ξεμπλοκάρισμα των τσακρας αυξάνεται η ροή ενέργειας στο φυσικό σώμα και επέρχεται η ισορροπία στο τρίπτυχο «Νους, Καρδιά, Σώμα».

Τι χρειάζεται να κάνετε ως συμμετέχοντες

Kατά τη διάρκεια των σεμιναρίων θα σας ζητηθεί να εργαστείτε με τον εαυτό σας, αλλά και να κάνετε εργασίες που θα παραδώσετε. Σχέση τσάκρας- ασθένειας

Κατά τη διάρκεια όλων των σεμιναρίων θα διδαχθείτε τις ασθένειες που δημιουργούνται, όταν τα κέντρα μας είναι μπλοκαρισμένα. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για όλους μας, διότι έτσι διαπιστώνει κανείς πως η πρόληψη, η δουλειά με τον εαυτό μας και όλοι οι φυσικοί τρόποι (μη παρεμβατικοί) μπορούν να βοηθήσουν στην ίαση των σωματικών ασθενειών μας.

Post Gallery

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.