Η ευεργετική επίδραση της αρωματοθεραπείας στην καθημερινότητά μας του Νίκου Αρβανίτη

Συνεντεύξεις & Συνεργασίες
Sep 01

Η ευεργετική επίδραση της αρωματοθεραπείας στην καθημερινότητά μας του Νίκου Αρβανίτη

Νέα-εικόνα-2-148x300.jpg

Τα φυσικά- βιολογικά καλλυντικά χρησιμοποιούν ως πρώτες ύλες συστατικά από τη φύση και αιθέρια έλαια από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες. Τα αρώματα που χρησιμοποιούνται είναι από συνθέσεις αγνών ελαίων για να απολαμβάνουμε μέσα από το προϊόν τα φυσικά αρώματα. Τα μίγματα των αιθέριων ελαίων και τα φυσικά συστατικά σταθεροποιούν τις φόρμουλες.

Τα φυσικά-βιολογικά καλλυντικά έχουν όλα τα συστατικά ενεργά κι αυτό είναι η μεγάλη τους δύναμη ως προς το αποτέλεσμα.

Fresh Handmade Cosmetics

The Art of Aromatherapy by Iasmos

Εάν επιθυμείτε να τονώσετε την προσωπικότητα σας με πινελιές από φρέσκα χειροποίητα καλλυντικά που θα δώσουν έμπνευση , μοναδικότητα αλλά και Ελληνικό στοιχείο….

Μοναδικές χειροποίητες κρέμες προσώπου εμπλουτισμένες με πέταλα λουλουδιών …

Είναι το άγγιγμα των λουλουδιών στο πνεύμα και την ψυχή…

Νέα-εικόνα.jpg

Μια πολύτιμη σειρά από φρέσκα , δροσερά , αναγεννησιακά λουλουδένια θεραπευτικά έλαια εξαιρετικής ποιότητας ιδανικά για πρόσωπο και σώμα . Πλούσια , ευωδιαστά εμπλουτισμένα με πέταλα λουλουδιών και ζεστές νότες που θυμίζουν ανοιξιάτικο κήπο και αγγίζουν την ψυχή και το πνεύμα.

Ρομαντικά αιθέρια έλαια διαπερνούν τα κύτταρα και εξυψώνουν την ψυχή , το πνεύμα και το σώμα . Παραδεισένια έλαια για αναζωογόνηση , αναγέννηση , ανανέωση , ευεξία μυαλού και σώματος . Χαλάρωση , ηρεμία από λουλούδια άνοιξης και θηλυκά αρώματα που επεμβαίνουν στην ψυχή , στο πνεύμα και στο σώμα. Τόνωση , ενέργεια , αναζωογόνηση , φρεσκάδα , ολική επαναφορά από κούραση και απελευθέρωση από τοξίνες. Τα δυνατά αιθέρια έλαια των εσπεριδοειδών θα τονώσουν την μικροκυκλοφορία και θα προσφέρουν σωματική και ψυχική ανάταση.

Νέα-εικόνα-1.jpg

Ξεχωρίστε με την συλλογή AromatherapyElixirsbyIasmoscosmos εμπλουτισμένη με βοτανικά εκχυλίσματα , πολύτιμα αιθέρια έλαια , πλούσια φυτικά λάδια εμπνευσμένα από την αρχαία φιλοσοφία των Ελλήνων. Επωφεληθείτε από τα μοναδικά συστατικά τους!!!!

Τα ελιξίρια φτιάχνονται από εκχυλίσματα φαρμακευτικών φυτών. Περιέχουν φυτικές ουσίες που δρουν καταπραϋντικά σε πληθώρα ασθενειών.

Μοναδικά προσωποποιημενα ελιξηρια εμπλουτίσμενα με αγνές, βιολογικές πρώτες ύλες, βοτανικά εκχυλίσματα, πολύτιμα αιθέρια έλαια όπου δρουν στοχευμενα και πολυδιάστατα στον οργανισμό, σύμφωνα με τη ληψη ιστορικού, τοσο σε ιδιοσυγκρασιακο όσο και σε πνευματικό, ψυχικό και υλικό επίπεδο!!!

Τα συγκεκριμένα εξατομικευμενα προϊόντα της Αρωματοθεραπείας μας προσφερουν ποικίλες θεραπευτικες ιδιότητες .

ΛΑΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ – ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Σ.Ι.Α.Σ ( ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ)

ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΑ ( ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ )

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.