Το Πετράδι του Ήλιου

Βιβλία
Apr 01

Το Πετράδι του Ήλιου

Το Πετράδι του Ήλιου, πηγή ζωής και χαράς για τους κατοίκους μιας μαγικής χώρας, απενεργοποιήθηκε από μια σκοτεινή μάγισσα, όμως το Κλειδί του Φωτός που το ενεργοποιεί βρίσκεται σε έναν τόπο πολύ μακρινό. Θα καταφέρουν οι ήρωές μας, μια ξεχωριστή πριγκίπισσα, η Άννα-Μαρία Ισαβέλλα, και ο πολυαγαπημένος της φίλος φοίνικας, να ανατρέψουν τα σχέδια της μάγισσας, να βρουν το Κλειδί του Φωτός και να επαναφέρουν την αισιοδοξία, την πίστη, τη χαρά και την ευτυχία στους θλιμμένους κατοίκους αυτής της χώρας;

https://issuu.com/ocelotos/docs/to_petradi_tou_iliou

Η Μαριάννα Λαλίδου γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου ζει μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένη και έχει δύο υπέροχα παιδιά. Είναι ιδρύτρια του Κέντρου Ολιστικών Θεραπειών-Σεμιναρίων Iasmos Cosmos (www.iasmoscosmos.gr/fb) και Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. της εταιρίας International Forum Faros-Διεθνές Κοινωνικό Παιδαγωγικό Forum Αλεξανδρούπολης. Στον χώρο της Συμπληρωματικής Ιατρικής και Ανθρωπιστικών Σπουδών, οι σπουδές της περιλαμβάνουν Αρωματοθεραπεία, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αρωματοθεραπεία-Φυτοθεραπεία –είναι απόφοιτη της σχολής Natural Health Science (του Ομίλου Ανθρωπιστικών Σπουδών και Εναλλακτικών Επιστημών)–, Κρυσταλλοθεραπεία και Κρυσταλλική Αρωματοθεραπεία (NHS), Ενεργειακή Αρωματοθεραπεία και Χρωματοαρωματοθεραπεία (NHS), Ενεργειακή Ιατρική και Ενεργειακές θεραπείες (NHS), Aura Soma και Beamer Light Pen (Aura Soma Academy), Living Tree Orchid Essences, Bach flower remedies (Bach Centre) της Αγγλίας. Έχει δίπλωμα Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης (ΟΕΕΚ), Art Therapy – Θεραπεία μέσω τέχνης (Πανεπιστήμιο Αιγαίου). Δημιούργησε τη Handmade Collection Art & Creation – fb Handmade Collection Art & Creation by iasmoscosmos, και την οικοτεχνία Λαλίδη – fb Συκεώνας Λαλίδη-ιερά συκή, fb Οικοτεχνία Λαλίδη.

Η κόρη της Όλγα-Σοφία Γκουτζουρά είναι μαθήτρια του Δημοτικού σχολείου. Έχει παρακολουθήσει το διαδικτυακό θεατρικό εργαστήρι στο θέατρο Πρόβα-Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης. Σπουδάζει στο Ωδείο Φαέθων κλασικό πιάνο, φωνητική, θεωρία της μουσικής και σολφέζ. Επίσης, παρακολουθεί στη σχολή χορού Dance Passion μαθήματα για την τέχνη του χορού, κλασικό μπαλέτο, μοντέρνο και σύγχρονο χορό. Με τη σχολή αυτή συμμετείχε σε παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής χορεύοντας στους ήχους του Ορφέα. Παρακολουθεί μαθήματα ζωγραφικής, κεραμικής και σκακιού. «Το Πετράδι του Ήλιου» είναι το δεύτερο παραμύθι τους που μοιράζονται μαζί μας.

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.